Image

Documenten

Rondom Gele Scheikunde zijn er meerdere informatiebijeenkomsten geweest. Alles wordt bijgehouden en gedocumenteerd, ook wat tijdens informatiebijeenkomsten en andere werksessies is behandeld. Deze documenten zetten we hieronder overzichtelijk voor je op een rij. Dan kun je nalezen en bekijken wat er tot nu toe is gebeurd.


					Image

Online bijeenkomst 10 maart 2022

Tijdens de bijeenkomst hebben de architecten en de ontwikkelcombinatie meer verteld over het stedenbouwkundig ontwerp, de transformatie van het bestaande gebouw aan de Julianalaan en het voorlopig ontwerp van de openbare ruimte. Tussen elke presentatie, van circa 10 minuten, was er ruimte voor vragen en suggesties.

Online bijeenkomst terugkijken

					Image

Uitkomsten enquête

Afgelopen april hebben wij een online participatiesessie gehouden over het ontwerp van Gele Scheikunde. Tijdens deze druk bezochte participatiesessie hebben wij gevraagd of alle geïnteresseerden via een enquête input wilde geven over het ontwerp. Deze enquête is door bijna 800 mensen ingevuld! Wij hebben alle antwoorden zorgvuldig bekeken. Hieronder lees je de belangrijkste uitkomsten.

Lees het hele bericht hier

					Image

Enquêteresultaten

De afgelopen periode hebben wij via een online enquête gevraagd naar jullie meningen over de eerste ideeën voor Gele Scheikunde. De resultaten van deze enquête zijn bekend! Ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Via de button hieronder lees je eenvoudig het uitgebreide verslag.

Bekijk de resultaten

					Image

Webinar participatie bijeenkomst

Op donderdag 29 april 2021 is het webinar “Participatie bijeenkomst Gele Scheikunde” georganiseerd. Je kunt dit webinar online terugkijken.

Kijk terug

					Image

Verslag bewonersavond

Vragen en antwoorden

Op donderdag 5 november 2018 was er een bewonersavond over de herontwikkeling van Gele Scheikunde. Dit was in de Aula van TU Delft. Behalve omwonenden was ook de TU Delft, de Gemeente Delft en bureau PoasMaxwan aanwezig. Je kunt het verslag downloaden.

Download verslag

					Image

Ruimtelijk programmatisch kader

Na een periode van 70 jaar als thuisbasis voor de faculteit Scheikundige Technologie worden kaders geschetst voor deze nieuwe ontwikkeling. Deze kaders kunnen hier worden teruggelezen.

Download document

					Image

Verslag werksessie

Op 14 mei 2018 was er een werksessie over de herontwikkeling van Gele Scheikunde. De resultaten van deze werksessie zijn gedocumenteerd door Bureau Maxwan en zijn te downloaden via onderstaande button.

Download verslag

Vragen en antwoorden – 10 maart 2022

Tijdens de informatiebijeenkomst van 10 maart 2022 was er alle ruimte voor vragen. Deze vragen zijn uitgewerkt en beantwoord en zijn terug te vinden via de button hiernaast.

Vragen en antwoorden – 29 april 2021

Tijdens de bijeenkomst op 29 april 2021 zijn ook veel vragen gesteld. Deze vragen zijn uitgewerkt en beantwoord en zijn terug te vinden via de button hiernaast.